zondag 28 augustus 2016

James Corden | Oops, She Did It Again: "Carpool Karaoke met Britney Spears"

USA – Showbizz  →  Hoe krijgt-ie het toch voor elkaar ?!  Talkshowhost 'James Corden' strikte eerder al popprinsessen als Adele en Sia voor een gezellig karaoke-ritje, nu neemt Britney Spears plaats op de bijrijdersstoel  'Oops, I Did It Again', 'Womanizer' en natuurlijk 'Toxic' passeren de revue.

Er wordt gezellig meegeblèrd op een reeks hits van BritBrit, maar er is ook ruimte voor grote levensvragen als: "Waar gaat 'Oops, I Did It Again' nu eigenlijk over" ?!  en  "Wat vinden je kinderen er eigenlijk van dat je soms in een nietsverhullend outfitje op het podium staat te pompen" ?!

'James Corden' heeft duidelijk genoeg tijd gehad om te oefenen, hij zingt alle teksten uit volle borst mee, waar Britney Spears het meer houdt op een Carpool Lip-sync, maar dat mag de pret niet drukken. Bonuspunten ook voor James' overheerlijke 'careography'.

Terloops doet La Spears nog een paar opmerkelijke openbaringen. Zo flapt ze eruit nog wel een kind of drie te willen baren en zegt ze helemaal klaar te zijn met mannen. "Hooguit tong ik nog eens met iemand, maar in het huwelijk geloof ik niet meer".

 Ons favoriete momentje is wanneer Britney Spears vertelt onder welke pseudoniemen ze allemaal heeft ingecheckt in hotels.  Haar vondsten zijn een bron van inspiratie voor drag queens wereldwijd. Deze spant de kroon: "Anita Dick". 

bronnen: Winq.nl / YouTube.com