zondag 28 augustus 2016

Homo ?! Boeit Geen Flikker ‼ | "Een voorlichtingsfilm van Jelle Kleinhesselink"

Jelle Kleinhesselink  Homo ?! Boeit Geen Flikker    De film: "Homo ?! Boeit Geen Flikker" van de 19-jarige Nederlander Jelle Klein- hesselink is klaar  Maanden lang werkte hij aan de "voorlichtingsfilm" die vrijdag in première ging in bioscoop Rembrandt in Arnhem. Jelle Kleinhesselink wil met de film langs Nederlandse scholen om voorlichting te geven over Homoseksualiteit.

'Jelle Kleinhesselink' is blij dat de film nu eindelijk af is. In maart waren de opnames en de afgelopen maanden heeft hij samen met zijn editor 'Albert Bakker' gemonteerd. "Ja hij is klaar. Fantastisch, ik ben heel trots"  Het was een pittige klus voor Jelle die in het dagelijks leven bij het Kruidvat werkt. Maar "Homo ?! Boeit Geen Flikker" is niet de eerste film die hij maakt.  "Voor school heb ik eerder al eens een film gemaakt ... dus ik had al wat ervaring".

Deze film kon hij maken dankzij een aantal sponsoren die het initiatief wel zagen zitten. Het verhaal gaat over Mees, een jongen die 'Uit de Kast komt' en daar verschillende reacties op krijgt. 'Jelle valt zelf ook op jongens' dus het was af en toe best confronterend om de film te maken. Het liefst wil Jelle met de film langs scholen om voorlichting te geven over homoseksualiteit. Of die missie slaagt is afwachten. Zijn eigen oude mid- delbare school 'Maxx' in Neede is in ieder geval de eerste waar hij de film binnenkort mag laten zien.  Directeur Richard Ferweda van Maxx is enthousiast

Zie ook:

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com