dinsdag 16 februari 2016

USA - Showbizz | "Lady Gaga eert 'David Bowie' tijdens de Grammy Awards" ‼

Tijdens de 58e editie van de Grammy's kroop Lady Gaga in de huid van haar held: David Bowie. De zangeres heeft nooit onder stoelen of banken gestoken een enorme fan te zijn van Bowie's werk, en dat is terug te zien in het optreden. In een uitgebreide medley – met onder andere hits zoals: 'Space Oddity', 'Let's Dance', 'Heroes' en 'Fame' – laat Lady Gaga nogmaals zien waarom ze tot de wereldtop behoort. 

In samenwerking met het computerbedrijf Intel werkte Gaga aan het optreden. En dat is te zien  Met waanzinnige projecties transformeert de hitzangeres zichzelf (bijna) tot de muziekheld zelf  Niet gek toch, dat ze achteraf een staande ovatie ontving ?!


bronnen: GossipGay.nl / YouTube.com                                             

Duncan Jones | "De zoon van David Bowie 'Duncan' is niet blij met eerbetoon van Lady Gaga" ‼

Terwijl David Bowie-fans van over de hele wereld dolenthousiast zijn over Lady Gaga's eerbetoon bij de Grammy Awards, kreeg David Bowies zoon Duncan Jones kromme tenen van het optreden, aldus Telegraaf.nl.

Duncan Jones heeft via een cryptische tweet laten weten dat hij niet gecharmeerd was van Gaga's zes minuten durende act. "Overenthousiast of irrationeel, typisch het resultaat van adoratie of overmatig enthousiasme; mentaal in de war", zo oordeelt Duncan Jones.

Lady Gaga  die onlangs al bewees dat ze groot fan is van David Bowie door zijn gezicht op haar zij te laten tatoeëren – verscheen op het podium van de Grammy's in de stijl van Ziggy Stardust, inclusief oranje haar en blauwe make-up. Ze zong in zes minuten een medley met daarin onder meer de hits 'Space Oddity', 'Fame', 'Let's Dance' en 'Heroes'.

Zie ook:  Zoon van David Bowie sneert naar Lady Gaga  /  Zoon David Bowie vindt eerbetoon Lady Gaga verschrikkelijk ‼

bronnen: Telegraaf.nl / Twitter.com – Duncan Jones