dinsdag 16 februari 2016

België | "Woensdag 17 februari begint 'Leatherpride Belgium' in Antwerpen" ‼

Woensdag 17 tot en met maandag 22 februari vindt in Antwerpen Leatherpride Belgium plaats. De Belgische wereldhavenstad heeft zich de laatste jaren steeds meer ontpopt als populaire fetisj hotspot. Vrijwel alle bars doen op de één of andere manier mee aan de Leatherpride; daarnaast zijn er verschillende grote leer- en fetisj party's en events.

Zo is er op vrijdag het officiële openingsfeest Meltdown, op zaterdag het hoofdfeest Rage en op zondag het officiële slotfeest Crash, alle drie in Hangar 29. Het tweedaags indoor fetisj festival Darklands is er voor de vierde keer, met als hoogtepunten onder meer de verkiezing van Mr. Puppy Europe, Mr. Leather Belgium en de X-Awards.

bron: Gay.blog.nl


België | "Leatherpride Belgium 2016" → Van 17 tot 22 februari in Antwerpen

De voorverkoop van allerlei toegangsticketten voor feestjes rond Leatherpride Belgium 2016 in Antwerpen is gestart  Mister Leather Belgium 2015 Ives Blondeel roept kandidaten op zich in te schrijven voor de editie van dit jaar.

Naast de tickertverkoop zijn ook de boekingen van hotelkamers gestart. Leatherpride Belgium heeft afspraken met vijf hotels. "Voor de bezoe- kers is het prettig dat een hotel bijna volledig voor het Leatherpide-publiek is afgehuurd  Zo weten ze zeker dat ze niet raar worden bekeken", redeneert organisator Jeroen Van Lievenoogen.

Het procentueel aandeel Belgen en Nederlanders die naar Leatherpride Belgium in Antwerpen komt daalt omdat er meer mensen komen uit an- dere landen. Dat zegt organisator Jeroen Van Lievenoogen in zijn nieuwsbrief. Het festival voor liefhebbers van leer en fetisj vindt plaats van 17 tot 22 februari 2016.

Op basis van de inschrijvingen stelt Jeroen Van Lievenoogen dat in 2015 '60 procent' Belg of Nederlander was. Dit jaar wordt dat 47%. Er wor- den immers meer feestgangers verwacht uit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Canada, Oostenrijk en Ierland. 

Je kan al tickets kopen voor vijf party's en een toegangskaart voor alle events. Die kost 55 euro.

Voor info en tickets:  LeatherPride.be 

bronnen: ZiZo-Magazine.be / YouTube.com