vrijdag 22 januari 2016

VS - 'Drake Wilson' | "Trotse moeder plaatst Coming Out van zoon in de krant"

Zo zien wij het graag: deze liefdevolle moeder plaatst trots een berichtje in de lokale krant om te vieren dat haar zoon Drake Wilson (17) uit de kast is. "En ja, hij is gek op Barbra Streisand".

Het plekje in de krant was eigenlijk bedoeld voor een advertentie, maar moeder Joan Wilson vond het geen probleem om tweehonderd dollar neer te leggen voor het memorabele moment van haar zoon Drake.
                  
                      
  "De ouders van Drake Wilson kondigen met trots aan dat hun zoon uit de kast is gekomen. Drake zit in zijn laatste jaar van de middelbare school, waar hij aanvoerder van het tennisteam, ASB vicepresident en lid van NHS is. Hij gaat naar de kerk en houdt van filmen en bakken. En ja, hij is gek op Barbra Streisand".

Drake Wilson kwam twee jaar geleden uit de kast voor zijn moeder en vond het tijd om het nu de rest van de wereld te vertellen. Dat deed hij in een coming-out video op YouTube. Zijn moeder was zó trots dat ze besloot het nieuws direct in de krant te zetten. Daarnaast zette zij "The Society of Lucky Mothers" op, een groep die LHBT-kinderen viert.


bronnen: OUT.tv / Twitter.com / YouTube.com