zondag 12 april 2015

TV – The Voice Kids - Lucas van Roekel | Lucas wint finale van 'The Voice Kids'

De 13-jarige Lucas van Roekel heeft zaterdagavond de finale van de vierde editie van 'The Voice Kids' gewonnen. Hij sleept daarmee een studiebeurs van 10.000 euro binnen en een platencontract.
 
Lucas won van de 13-jarige Joy, begeleid door Angela Groothuizen, en Marco Borsato's talent Robin (14). Dat betekent dat team Nick & Simon voor het eerst een winnaar voortbrengt. De eerste editie werd gewonnen door coach Angela. De twee daarop volgende keren ging Marco met de winst aan de haal.

Redouan (13) uit team Marco moest tijdens de uitzending als eerste het veld ruimen in de finale. Daarna werd Angela's Numidia (14) weggestemd. Vervolgens moest de 14-jarige Robine uit team Nick & Simon naar huis.

Er traden ook veel sterren op in de finale. Zo mochten Numidia en Joy de hit 'Geronimo' zingen met de Australische band 'Sheppard'. Robine en Lucas zongen samen met 'Nielson' het nummer 'Sexy als ik dans'. 'Glennis Grace' zong met Robin en Redouan. En eerdere The Voice-winnaars 'O'G3NE' en 'Laura van Kaam' traden ook op.

Zie ook: 
Lucas van Roekel is de grote winnaar van The Voice Kids  /  Lucas wint The Voice Kids 2015  /  The Voice Kids  De Website ‼     
Kleintjes Voice Kids zijn flink gegroeid  /  1,8 miljoen mensen zien Lucas The Voice Kids winnen  /  Lucas wint The Voice Kids

bronnen: RTL·Nieuws.nl / YouTube.com