zaterdag 18 april 2015

Berlijn - Micha Stunz | "Duitser heeft gigantische penis na silicone-injecties" ‼

Size queens zijn niets bijzonder in homoland: mannen (en vrouwen in heteroland) die van grote pikken houden. Maar in Berlijn loopt een man met een apparaat rond waar zelfs de meest doorgewinterde maten-fetisjist van terugschrikt. De 45-jarige Micha Stunz heeft zijn piemel door middel van silicone-injecties weten te vergroten tot een lengte van 23 tot 24 cm, 9 tot 10 cm breed en 3,5 tot 4 kilo zwaar.
Helemaal content is hij er niet mee, want "boven een bepaalde maat kan je er niet zo veel meer mee doen", zei Stunz. Maar je moet creatief zijn en "je kunt er andere dingen mee doen: je moet je losmaken van gangbare ideeën over seks en ervoor durven gaan".
Twintig jaar geleden begon Stunz zijn onderdaan met een vacuümpomp te vergroten: dat "voelde goed: alsof ik niet meer in mijn eigen lichaam gevangen zat en de mogelijkheid bezat om het te vormen en te veranderen". Dat smaakte naar meer, te meer omdat een opgepompte piemel na een dag weer zijn normale maat terugheeft.
Na omzwervingen kwam Stunz bij silicone-injecties terecht. Hij moest er wat voor over hebben, niet alleen op seksgebied, maar ook zaken als zittend plassen, langer op pad zijn om passende broeken te vinden en in het openbaar een schoudertas voor zijn bobbel hangen, maar zijn verdere dagelijkse leven heeft er naar eigen zeggen niet onder te lijden.

bronnen: Gay.blog.nl / PinkNews.co.uk / Vice.com