zondag 20 december 2015

België – Huwelijk | "Peter vraagt vriend Dieter ten huwelijk op Music For Life"

Het gebeurt niet vaak dat een onbekend Belgisch homo koppel in het nieuws komt. Vandaag in de krant het Laatste Nieuws het korte mooie verhaal van Peter en Dieter, een onbekend homo-koppel dat nu meteen bekend wordt. Want gisterenavond was er een leuk feestje in de Schorre te Boom voor Music For Life. Waarbij op een bepaald moment de hitsong "Beats of Love" van de Belgische band Nacht und Nebel klonk.

Aanzoek    En op dat moment ging Peter op één knie en vroeg hij zijn vriend Dieter ten huwelijk. Het aanzoek werd natuurlijk gefilmd, waarna Siska Schoeters de kersverse verloofden het podium opriep. "Wat is het allermooiste aan Dieter" ?!, wilde ze weten. "Hij is mijn leven", ant- woordde Peter. 

Siska wilde nog even bereiken dat het koppel alle aanwezigen zouden uitnodigen op hun huwelijksfeest maar dat was natuurlijk teveel van het goede, waarna het koppel liet weten dat Siska zelf welkom is. Nadien legde de presentatrice de plaat "I Will Always Love You" van Whitney Houston op waarbij de aanwezigen luidkeels meezongen.

Bekijk hieronder de opname die bestaat uit twee video's van het aanzoek van Peter aan Dieter en de beide jongens op het podium bij Siska.


bronnen: HoLeBi.info / HLN.be / StuBru.be / YouTube.com