donderdag 27 augustus 2015

Lily-Rose | "Dochter Johnny Depp zorgt voor geruchten over haar geaardheid"

Lily-Rose Depp, de 16-jarige dochter van acteur 'Johnny Depp' en de Franse zangeres 'Vanessa Paradis' zorgt voor twijfel over haar geaardheid. Ze poseert immers met de New Yorkse androgyne fotografe 'iO Tillett Wright' voor zijn "We Are You: Self Evident Truths" project, dat verschillende seksuele voorkeuren belicht.

"Ik ben zo trots op mijn meisje Lily-Rose Depp. Ze besloot dat ze deel wilde uitmaken van mijn project omdat ze zich ergens op het uitgestrekte spectrum tussen homo- en heteroseksualiteit bevindt. Ik kon niet gelukkiger zijn om haar te verwelkomen in de familie. Ze is juweeltje van een mens", schreef Wright bij de bewuste foto op Instagram.

Depp is niet de eerste die poseert met de fotografe, die sterk opkomt voor ieders seksuele rechten. Veel celebs onder wie topmodel Cara Delevingne en popster Kylie Minogue zetten zich al in voor het project om de zogenaamde LGBTQ-gemeenschap (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender & Questioning) te steunen. Bij deze is Wright al een stap dichter bij het einddoel: "Tienduizend mensen fotograferen die zichzelf niet voor de volle 100 procent als hetero omschrijven".

Zie ook:  

bronnen: Nieuwsblad.be / YouTube.com