maandag 24 augustus 2015

Groot-Brittannië | Roeivereniging 'Warwick Rowers' stript voor het goede doel

De boys van roeivereniging Warwick Rowers gaan ook dit jaar weer uit de kleren om geld in te zamelen voor het goede doel, namelijk Sport Allies. Daarnaast zamelen ze geld in voor deze stichting door middel van crowdfunding.

Warwick Rowers is een zeer succesvolle roeivereniging in het Verenigd Koninkrijk. Een keer per jaar stript het team voor de camera om geld in te zamelen voor Sport Allies, een organisatie die opkomt voor LGBT-rechten in de sportwereld.

Van de foto's van de naakte mannen wordt een kalender samengesteld. De foto-sessie voor de kalender van 2016 wordt genomen bij een Brits landhuis en een Spaanse villa. Ook in 2013 en 2014 gingen de heren uit de kleren voor een kalender.

bronnen: QX.se / WarwickRowers.org
                  
Groot-Brittannië – 'Warwick Rowers' → Kalender 2016 | "Daar zijn de Warwick Rowers weer" ‼

Daar zijn ze weer, de Warwick Rowers. De Britse roeivereniging komt wederom met een kalender waarop de heren in volle glorie zijn te bewonderen. Voor het goede doel, uiteraard.

De beroemde naaktkalender is inmiddels een traditie. Via crowdfunding zamelen ze geld in voor de stichting Sport Allies. Hieronder alvast de eerste beelden uit de fotoshoot voor de 2016-editie.

Zie ook:  De Warwick Roeiers zijn terug met hun naaktkalender 2016  /  De Warwick Rowers gaan wederom uit de kleren

bronnen: Winq.nl / Vimeo.com
   
______________________________________________________________________________