vrijdag 24 juli 2015

Tilburg – Flirt! - 12 september | "Tilburg krijgt eigen openminded Gay-feest" ‼

Lange tijd heeft de Brabantse stad Tilburg geen eigen openminded gay event gehad. Flirt!, dat al vele events heeft georganiseerd in Oost- en Noord Nederland zal op zaterdag 12 september een eerste openminded gay event organiseren in Tilburg.

De Flirt! Events
Flirt! organiseert sinds 2010 events. Oorspronkelijk is Flirt! in Groningen begonnen maar al na drie succesvolle edities heeft Zwolle zich hierbij gevoegd. Hierna zijn in korte tijd ook de steden Enschede en Nijmegen toegevoegd. De Flirt! events hebben als doel de bezoekers van begin tot eind een verassende avond te geven en te zorgen dat de bezoekers in contact komen met nieuwe mensen. Hiervoor is het belangrijk dat de basis goed is: fijne muziek en een goede locatie. Vanuit hier wordt ieder event op zijn eigen manier opgebouwd, met tijdens ieder event minstens vijf unieke elementen die je nog lang bijblijven. Flirt! heet niet voor niets Flirt! en zal dus op een verrassende wijze stimuleren om op een laagdrempelige manier in contact te komen met andere bezoekers.

Waarom Tilburg ?!
Tilburg is met 200.000 inwoners de zesde stad van Nederland, daarnaast vertegenwoordigt Tilburg met Breda en Den Bosch in de buurt een belangrijke regiofunctie. Roze Maandag en Pann Tilburg zijn de enige jaarlijks terugkerende gay evenementen in Tilburg. Flirt! is van mening dat er in Tilburg meer mogelijk zou moeten zijn. Daarom komt Flirt! op zaterdag 12 september naar Tilburg. Tot nu toe lijkt dit een schot in de roos; de eerste aankondiging is erg enthousiast ontvangen en mensen praten nu al over het event, dat pas op 12 september plaatsvindt.

Verwachting Flirt!:  12 september 2015
De eerste editie van Flirt! zal plaatsvinden op een unieke locatie in het centrum van Tilburg, Club Smederij. Club Smederij heeft een industrieel karakter en biedt zodoende veel mogelijkheden voor een goed event. Tijdens de avond zullen Robert Vonk, DJ Samaker en Wannabeastar draaien. Dit zijn grote DJ's die in de grotere (gay) clubs hebben gedraaid, waaronder Club NYX (Amsterdam), Misfit festival (Groningen) en TivoliVredenburg (Utrecht). Naast deze goede basis ingrediënten kan je tijdens de nacht vele extra's verwachten. Verwacht onder andere een "warm welkom", gave lichteffecten, waaronder een verlichte dansvloer, en vele andere leuke extra's.

Verdere toekomst
Flirt! is voornemens om drie tot vier keer per jaar Flirt! te organiseren in Tilburg. Rond november kan een tweede editie van Flirt! in Tilburg verwacht worden.

Zie ook:  12 september 2015 | "Flirt! event in Tilburg"  /  Nieuw openminded Gay-feest | "Flirt! komt in september naar Tilburg"

bronnen: OmroepTilburg.nl / YouTube.com