zaterdag 15 december 2012

Matt Damon vindt Michael Douglas goed zoenen


In een interview met de Amerikaanse Playboy heeft Matt Damon laten weten dat Michael Douglas "erg goed kan zoenen". De acteur deed zijn uitspraak nadat hij de filmopnamen had afgerond voor de film 'Behind the Candelabra', over de homoseksuele artiest Liberace. Michael Douglas speelt de excentrieke Liberace en Matt Damon zijn jongere partner.

Voor de film moesten de twee acteurs een aantal intieme scènes opnemen. Matt liet eerder weten erg op te zien tegen deze scènes maar achteraf concludeert hij dat het erg mee viel. "We hebben allebei veel homoseksuele vrienden en we wilden het absoluut niet verpesten of niet serieus nemen", laat Matt in de Playboy weten. Toch was het een vreemde ervaring voor hem. "Het voelde niet erg natuurlijk".

Op 9 december 2005 trad Matt in het huwelijk met zijn Argentijnse vriendin Luciana Barroso. Samen hebben ze drie dochters. In het begin van zijn carrière werd hij nogal eens geconfronteerd met geruchten over zijn vermeende homoseksualiteit. "Ik heb die verhalen nooit ontkend, want ik wilde mijn homoseksuele vrienden niet beledigen en doen alsof homoseksualiteit een zieke zou zijn." Ook zegt de acteur in het interview trots te zijn dat de acceptatie van homoseksuelen in de Verenigde Staten de goede kant op gaat. "We boeken vooruitgang !!"

"Kijk maar naar mensen als Ellen DeGeneres en anderen die met zoveel kracht hun seksualiteit uitdragen. We zien nu dat Amerikanen de seksuele geaardheid steeds minder belangrijk vinden en dat is belangrijk om te kunnen zijn wie je wil zijn", aldus Matt. "We komen er nu achter dat het niemand iets kan schelen en dat is heel erg belangrijk."

bronnen: GaySite.nl / Playboy / YouTube
Matt Damon naakt in 'Behind the Candelabra'

Matt Damon zal samen met Michael Douglas te zien zijn in de HBO-film over het leven van de homoseksuele pianist en entertainer Liberace.

De film 'Behind the Candelabra' gaat over het leven van de zeer flamboyante pianist Liberace. De entertainer kwam nooit openlijk voor zijn geaardheid uit, maar een groot geheim was het zeker niet.

Damon vertelt aan Playboy dat hij normaal altijd nee zegt tegen naakt. "Nu is het echter zeer stijlvol gedaan. In een scène kom ik uit het zwembad, vlei ik me tegen Michael Douglas aan op een ligstoel en beginnen we te kussen. En ik kus hem niet één keer, het was uitgestippeld als een professionele American Football-wedstrijd."

Volgens Damon is Michael Douglas een geweldige kusser en zal de film niet voor iedereen bestemd zijn. Spannend !!

bronnen: Gay.nl / YouTube