vrijdag 27 oktober 2017

Y. Ouaali | "Als iemand hard op zijn hoofd valt, kan hij daarvan Homo worden"


Youness Ouaali - Vlog  –  De Nederlandse Marokkaan 'Youness Ouaali' heeft het weer eens veel te bont gemaakt: in een vorige week verschenen vlog op zijn YouTube-kanaal neemt hij 'homoseksuelen' onder vuur ‼  Hij noemt mensen die op hetzelfde geslacht vallen "ziekelijk" en zegt eigenlijk zo goed als alle LHBT'ers niet te mogen.
                                   


Vlogger 'Youness Ouaali' heeft zich weer eens van z'n meest haatdragende kant laten zien ‼  We kennen de man natuurlijk al van de oproep om IsraĆ«lische toeristen in Nederland 'total loss' te slaan,  maar behalve aan inwoners van de enige Joodse staat ter wereld blijkt 'Youness' ook een hekel te hebben aan andere mensen: homoseksuelen. In een vlog dat hij opnam voor zijn YouTube-kanaal gaat hij helemaal los op homosek– sualiteit en homo's:

"LHBT'ers ?!  Nee, daar heb ik niets mee. Totaal niet zelfs, ik vind het verschrikkelijk. Ik vind het echt ziekelijk. Je hebt veel verschillende ... maar over het algemeen mag ik ze allemaal niet. Het is wetenschappelijk aangetoond – en bewezen – dat als iemand bijvoorbeeld heel hard op z'n hoofd kan vallen – en hij is gewoon hetero – dat hij daarna homo wordt of transgender.  Het is iets dat in hun hoofd zit.  Het is dus ook iets wat verholpen kan worden".

De video is inmiddels offline ‼  YouTube: "Deze video is verwijderd wegens schending van het beleid van YouTube inzake het aanzetten tot haat" ‼

Zie ook:  Vlogger 'Youness Ouaali' | "Als iemand op z'n hoofd valt, kan hij Homo worden"

bronnen: DagelijkseStandaard.nl / Facebook.com – DagelijkseStandaard.nl YouTube.com