zondag 17 september 2017

A'dam → InClusion | "Presentatie Transgender campagne #YesToTrueColours"

Amsterdam - InClusion  –  Tijdens InClusion LGBTQ Transgender café op vrijdag 29 september → 20.00-01.00 uur in The Manor Hotel (Lineausstraat 89 in A'dam) is er een presentatie over de Transgender Campagne  #YesToTrueColours - 'Transgender Beauty Day' - I Sustain Beauty project van Davines and Comfort Zone: ISustainBeauty.com. 'TransAmsterdam' heeft in samenwerking met 'Stichting Inclusief' een Trans Magazine gemaakt. Het Trans Magazine is bij InClusion te kopen.

Trans Magazine
'Trans' is een Nederlandse tijdschrift gemaakt door, voor en over Transgender personen. Dit tijdschrift over genderidentiteit is tot stand gekomen in een educatief project, waarbij amateur·journalisten begeleid worden door media·professionals. Het is een initiatief van TransAmsterdam en Stich- ting Inclusief.
                                      
                                         

Het honderd pagina's tellende tijdschrift bevat interviews met bekende en minder bekende Transgender personen, essays, reportages, columns en besteedt aandacht aan kunst en cultuur.  Het blad is in eerste instantie gericht op mensen die zelf Transgender zijn, maar is zeker ook bestemd voor niet-transgenders die interesse hebben in dit onderwerp. Trans is online en via de boekhandel voor 4 euro te koop: TransMagazine.nl. Trans is ook te koop bij InClusion.

TransAmsterdam
Website:  TransAmsterdam.nl
Weblog:   TransAmsterdam.blogspot.nl

bronnen: Gay.blog.nl / Facebook.com – Café InClusion