vrijdag 28 juli 2017

Gay militie TQILA | "Homoseksuele Koerden strijden tegen Islamitische Staat"

Syrië  –  Gay militie 'TQILA'  →  We zijn ondertussen allemaal bekend met de gruweldaden van de barbaren van 'Islamitische Staat' ‼ De horror-video's en -foto's van homo's die van 'torenflats worden afgegooid' hebben we voorbij zien komen. Binnen de filosofie van deze terreurgroep is homoseksualiteit te bestraffen met de dood. Maar nu trekt een "speciale Koerdische eenheid" ten strijden – niet alleen voor hun land, maar ook om hun geaardheid.

'The Queer Insurrection and Liberation Army', zoals ze zichzelf noemen, zijn een groep homoseksuele Koerden die zich hebben aangesloten bij het Koerdische leger om te gaan strijden tegen Islamitische Staat. Hun geaardheid komt hierbij nadrukkelijk naar voren binnen de brigadecultuur, want alleen homo's maken deel uit van deze groep.  Het Koerdische leger was bij voorbaat al uniek in hun acceptatie naar diversiteit, zo waren er al hele vrouwenbrigades actief binnen deze strijdkrachten.
                                      
                                           
                                                         
Dat deze groep nu meestrijdt op de 'Syrische en Irakese slagvelden', zorgt niet alleen voor een nummerieke meevaller, maar ook een mentale mee- valler. IS strijders waren nooit bang voor de dood omdat als zij zouden sterven, naar de hemel zouden gaan als een martelaar en als een held. Maar als deze zelfde terroristen om het leven komen door toedoen van een vrouw, of zoals nu een homo, dan wordt dat gezien als een schande.


bronnen: OUT.tv / Facebook.com  Gay.nl / Twitter.comm – IRPGF