zaterdag 7 januari 2017

Homo van een brug gegooid omdat hij avances van een 'hetero man' negeerde

Australië  →  Een 33-jarige gehuwde homo vond tijdens oudejaarsnacht zijn echtgenoot half dood onder aan een brug. Zowel de politie als de echtgenoot verdenken een gehuwde heteroseksuele man met kinderen.

'Maioha Tokotaua' (33) en 'Joth Wilson' (25) waren voor de feestdagen in Australië waar ze ook familie bezochten. Op oudejaarsavond gin- gen de mannen uit. Daar kwamen ze in contact met een hetero man die hen vertelde dat hij gehuwd was en kinderen heeft. Het homo koppel zijn zelf vaders van drie adoptie kinderen en voedde samen al 17 pleegkinderen op  Maar op een bepaald moment merkte de mannen dat de hetero man steeds avances maakte tegenover Joth, die dat afwimpelde.
                             
                             
                                         
Toen Joth even de stad in trok om een laatste pakje sigaretten te gaan kopen - de mannen zouden met nieuwjaar stoppen met roken - bleef hij volgens zijn echtgenoot wel erg lang weg. Toen die besloot hem te gaan zoeken, vond hij na twee uur Joth Wilson half dood onder een brug in Gladstone vlak bij Queensland, Australië.

Maioha zit al dagenlang aan het ziekenbed van zijn echtgenoot. Joth heeft tal van gebroken botten, een hersenbloeding en een zwaar ruggen- merg letsel waardoor hij, als hij al wakker wordt, bijna zeker nooit meer zal kunnen lopen. Maioha is er zeker van dat de heteroseksuele man zijn echtgenoot is gevolgd en opnieuw avances maakte waarna het waarschijnlijk uit de hand is gelopen en de hetero man zijn echtgenoot van de brug heeft geduwd. Ook de politie gaat uit van dat scenario en stelt dat het zeker geen zelfmoord-poging was.

bronnen: HoLeBi.info / Facebook.com – Maioha Tokotaua / NewsHub.co.nz – Video