zondag 1 januari 2017

George Michael | Onbekend werk van George Michael verschenen na zijn dood

Engeland  → This Kind Of Love is de naam van een lied van George Michael, dat zijn partner Fadi Fawaz na zijn dood online heeft gezet. Elton John heeft aan het nummer meegewerkt.

Fadi Fawaz twitterde een link naar het lied met als bijgaande tekst 'My Baby'. Echter het Twitter-account van George Michaels partner Fadi Fawaz is offline gehaald na berichten over zelfmoord als doodsoorzaak (alleen is het onbekend door wie). This Kind of Love stamt uit 1991 en was be- stemd voor een nooit uitgebracht album genaamd The Trojan Souls.
                                    


Fadi Fawaz was degene die George Michael op eerste kerstdag aantrof. Ze zouden naar een kerstetentje gaan, maar de zanger werd niet meer wakker. "We weten nog niet wat er precies is gebeurd", vertelt Fadi Fawaz. "George keek erg uit naar kerst, net als ik. Nu is alles stuk. Ik wil dat mensen George herinneren zoals hij was. George Michael was een prachtig persoon".

Elton John is medeproducent van This Kind Of Love. Hij liet weten te gaan zingen op de begrafenis van George Michael. Begin jaren negentig zongen ze samen Don't Let The Sun Go Down On Me   Elton John werkt nu aan een aangepaste versie.
                                      
                                                              
Zie ook:

Update:
Doodsoorzaak George Michael een mysterie – Familie 'weigert te speculeren'  /  Dood George Michael blijft mysterie

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

Video is verwijderd    De officiële 'Fadi' video van "This Kind Of Love" is niet langer beschikbaar op YouTube.com vanwege een auteursrechtclaim

bronnen: Winq.nl / Facebook.com – Winq.nl / YouTube.com