woensdag 30 november 2016

Walibi - 'FunGayDay' | "Walibi Holland wil handen niet branden aan Homodag"

Biddinghuizen  Walibi Holland – FunGayDay    Er komt toch géén homodag in Walibi Holland. De zogeheten 'FunGayDay', die volgend jaar zou plaatsvinden, gaat niet door  Volgens de organisatoren durfde het pretpark het binnenhalen van het homo-evenement bij na- der inzien niet aan. Walibi Holland zelf houdt het op een zakelijk meningsverschil. 

"Ondanks enthousiasme van beide zijden sinds eind 2015, gedane toezeggingen en vele reeds overeengekomen zaken zegt Walibi Holland nu de handen niet te willen branden", schrijft initiatiefnemer Alfred Verhoeven. "Wij zijn verbaasd dat dit in 2016 blijkbaar nog voor moet komen"

Een woordvoerster van het attractiepark heeft een andere verklaring. "Wij zijn met de organisatie in onderhandeling geweest, maar we konden zakelijk niet tot overeenstemming komen", aldus de voorlichtster. 
                                
                                 
Aanvankelijk stond de homodag al voor dit jaar op de agenda   "Een pretpark is leuk, maar het wordt pas fun als je de gays erin loslaat" ‼, zei Alfred Verhoeven. Het evenement werd echter uitgesteld toen de voorbereidingen vertraging hadden opgelopen, naar verluidt omdat een van de organisatoren langdurig ziek was.

'De bedenkers' gaan nu op zoek naar een nieuwe locatie voor hun homofeest  "Hoewel wij als organisatie uitermate teleurgesteld zijn over dit resultaat, laten we ons niet uit het veld slaan"

Zie ook: 
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:  

bronnen: Looopings.nl / Twitter.com – Team Loopings / YouTube.com