woensdag 16 november 2016

TV - Queens Of The Jungle - 5e Aflevering | "Liefhebbers van luxe op Survival"

Queens Of The Jungle  →  'Acht Jongens en Meiden' die in het dagelijks leven gewend zijn aan behaaglijke luxe trekken met elkaar drie weken door de dichtbegroeide jungle. Ze kunnen een pot winnen van 100.000 euro als ze samen de eindstreep halen.

Ná Echte Meisjes in de JunglePeking ExpressBobo's in the Bush en vele andere "survival-programma's" verschijnt er nu 'n nieuwe variant in het Nederlandse televisielandschap: Queens of the Jungle op SBS 6.

Zonder Luxe 
Acht jonge jongens en meiden trekken met elkaar 3 weken door de dichtbegroeide jungle. In het dagelijks leven is uiterlijk erg belangrijk voor hen en wentelen ze zich in behaaglijke luxe   Houden ze zich staande zonder hun crèmes, föhns en beautyproducten ?!  En kunnen ze drie weken lang alleen maar aardig zijn tegen elkaar ?!  
        
100.000 euro
De gladde gezichtjes kunnen een pot winnen van 100.000 euro, maar alleen als ze samen de eindstreep halen. Ze krijgen hulp van Kay Nambiar – winnaar van Expeditie Robinson in 2014. Het voormalige fotomodel was jarenlang het gezicht van MTV.

Op het lijf geschreven
In een persbericht laat Kay Nambiar weten dat hij erg uitkijkt naar de presentatie van Queens of the Jungle. "Dit programma is mij op het lijf geschreven. Want wat krijg je als je alle uiterlijke vertoon van mensen weghaalt en hun laat zien dat er nog meer is in het leven dan de luxe pro- blemen waar ze zich dagelijks in Nederland druk om maken ?!  Ik zie het als mijn missie om deze mensen kennis te laten maken met de natuur in haar puurste vorm".

"Queens Of The Jungle"  →  De komende weken op de woensdagavond op SBS 6 om 21.30 uur
UITZENDING GEMIST ?!    Bekijk HIER alle afleveringen en clips van "Queens Of The Jungle"    

Zie ook:
bronnen: TV·Gids.nl / SBS6.nl / YouTube.com