donderdag 15 september 2016

VS – Steven Anderson | "Engeland weigert Amerikaanse Homofobe predikant"

Amerika    Steven Anderson is een beruchte Amerikaanse homofobe predikant. Hij heeft onder andere geroepen dat hij hoopte dat er veel homo's dood zouden gaan om zo een "Aids-vrije Kerst" te hebben, dat God Caitlyn Jenner zou vermoorden door haar hart uit haar lijf te scheuren en hij was dolblij met de Orlando Shooting, waar 49 mensen bij om het leven kwamen ‼ "Het goede nieuws is dat er nu 50 pedofielen minder zijn in de wereld".

Steven Anderson was van plan om Zuid-Afrika te bezoeken om daar z'n anti-Homo standpunten te verspreiden, maar kreeg eerder deze week te horen dat hij het land niet in mocht.

De predikant ging niet bij de pakken neerzitten en was nog steeds van plan om naar Afrika te gaan, maar werd vervolgens ook in Engeland ver bannen. Steven Anderson zou via Londen naar Johannesburg reizen - maar voordat hij het vliegtuig kon betreden werd hij door de beveiliging meegenomen.

In zijn vlog verklaarde de predikant: "Het zal niet makkelijk worden om Botswana te bereiken zonder via Johannesburg te reizen - maar ik heb een route gevonden die door andere Afrikaanse landen gaat".

De predikant kraakt vervolgens Zuid-Afrika af: "Ik keek er toch niet echt naar uit om naar hun zogenaamd prachtige land te gaan - dat ook de verkrachtingshoofdstad van de wereld is  Het is een van de meest gevaarlijke, doortrapte plekken in de wereld  Ik ging er eigenlijk heen voor hun eigen bestwil".

Hieronder is de vlog van de predikant te zien. Wanneer je op YouTube.com inlogt, kun je de video ook disliken en een reactie toevoegen

bronnen: OUT.tv / YouTube.com