maandag 22 augustus 2016

Duitsland – FantasyPride – 03-09-2016 | "Gay·evenement in PhantasiaLand" ‼

Duitsland - PhantasiaLand    Voor de dertiende keer organiseert PhantasiaLand – Duitsland's geliefde amusementspark in Brühl (vlak bij Keulen) – FantasyPride, het jaarlijkse evenement voor homo's en lesbo's en hun vrienden en ondersteuners. Je kunt niet alleen ge- nieten van de opwindende roetsjbanen en shows waar PhantasiaLand beroemd om is, maar ook van een gevarieerd aanbod aan extra hoogtepunten en feesten. 

De spetterende Natte-T-Shirt-Wedstrijd om 14.00 uur, bijvoorbeeld, geeft elke gozer die daar zin in heeft, de gelegenheid trots zijn sixpack te tonen  Een kleurrijke verscheidenheid aan zangers, komedianten en drag queens presenteren hun talenten op het podium en dit alles wordt af- gesloten met een grandioos feestspektakel met vijf DJ's, circulerende optredens en specials op twee verschillende locaties.

Tijdens het dansen op de recentste beats uit de mainstream-, pop- en hitlijstenmuziek op het hoofdterrein kun je toeschouwen hoe de 'dapperen' hoog boven je de geweldige achtbanen Winja's Force en Winja's Fear bedwingen.
                                      

                                   
Voor de eerste keer tijdens 'FantasyPride' kun je de adembenemende nieuwe achtbanen Taron en Raik beleven op het recent geopende areaal Klugheim. De 2 banen houden tezamen 6 wereldrecords. 'Taron' voor de snelste multi-launch-coaster, snelste katapult drijfkracht (LSM), langste gelanceerde achtbaan in zijn soort en de meeste kruispunten in het gehele parcours (116) van een gelanceerde achtbaan in de wereld. Achtbaan 'Raik' houdt het record voor de snelste en langste "family boomerang" ter wereld.

'FantasyPride' vindt plaats op 03 september 2016 in PhantasiaLand. Het park opent om 09.00 uur de deuren en het slotfeest begint om 22.00 uur. Tickets en hotel-packages zijn verkrijgbaar via: PhantasiaLand.nl.  Nadere informatie over het programma is - in het Duits - te vinden op: FantasyPride.de.