woensdag 24 augustus 2016

Amsterdam | Freddie Mercury groots geëerd door 'Hard Rock Café Amsterdam'

Amsterdam – Hard Rock Café    "Freddie Mercury", wie kent hem niet ?!  Maandag 5 september zou het wereldberoemde popicoon 70 jaar zijn geworden, en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan  'Hard Rock Café Amsterdam' eert Freddie Mercury met een bijzonder event: "Freddie For A Day"

Bezoekers kunnen daarom op 5 september 2016 genieten van een speciaal samengesteld 'Freddie Mercury–menu' met rockende gerechten als 'Another Spicy Bites The Dust'.  En natuurlijk wordt er ook nog getrakteerd; wie een van de Queen-songs van Freddie Mercury deze dag in de Hard Rock Bar zingt krijgt het hoofdgerecht helemaal gratis.

De frontman van de Britse pop- & rock-groep Queen had vele talenten. Freddie Mercury stond bekend om z'n extravagante kledingstijl en altijd perfect gegroomde snor.  Freddie Mercury droeg o.a. satijnen bodystockings, bontjassen, fluwelen broeken en uiteraard 't wereldberoemde gele 'rockersjasje'

Op 't podium was 'Freddy Mercury' ook een echte entertainer en rockte hij de show met zijn moves en de kenmerkende microfoon zonder stan- daard. Maar wist je ook dat Freddie Mercury hiernaast juist een hele gevoelige man was die tijdens tours geregeld naar huis belde om te horen hoe het met zijn katten ging ?!

Zie ook:
bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com