maandag 6 juni 2016

Signori.nl · Bert Stoot · Reizen | Kleinschalige groepsreizen voor Homomannen

Er is een nieuwe reisorganisatie voor homomannen: Signori.nl   Het biedt kleinschalige groepsreizen voor homomannen; 'reisbeleving staat centraal'. Ook binnen een (groeps)reis wil je bovenal jezelf kunnen zijn. Een stad of een land beleven en ervaren met andere ho-momannen, maakt zo'n reis extra bijzonder. 'Signori' onderscheidt zich door niet alleen te focussen op de typische gay bestemmingen met vooral strand en uitgaan.

Signori.nl   Het accent ligt op het beleven van een stad/land, met veel variatie  Dus aandacht voor cultuur, wandelen, culinaire ontdekkingen, natuur en er is ook genoeg vrije tijd voor winkelen, uitgaan, etc.  Het is een combinatie van het ongedwongen samenreizen met een groep ge- lijkgestemden en de mogelijkheid om daarbuiten dingen te ondernemen. Er is ook altijd tijd om buiten de groep er op uit te gaan.

Door te reizen met maximaal 10 man kleine groepen is de flexibiliteit groot. De eerste reisdoelen zijn Lissabon, Praag, Nepal en Keulen en in 2017 volgen onder andere Italië, Malta & Sri Lanka. Signori is een initiatief van Bert Stoot, met 25 jaar ervaring in de reiswereld en helemaal 'reisgek'  Bert begeleidt de meeste reizen zelf en zorgt niet alleen dat alles soepel verloopt maar dat iedereen kan meegenieten van z'n kennis en passie voor het reisdoel.

Signori is ook aanwezig bij:
•   Midzomergracht Festival Utrecht – Parkdag op zondag 26 juni 2016  
•   Roze Woensdag tijdens de vierdaagse in Nijmegen op 20 juli 2016
•   Roze Zaterdag – Rainbow Market in het Vondelpark op 23 juli 2016 

bronnen: Gay.blog.nl / Signori.nl – Bert Stoot / Twitter.com – Signori Travel