zaterdag 9 april 2016

Miljoenenjacht | Linda de Mol over de 26 'Kofferguys': "Er is voor elk wat wils"

Zondag 10 april komen 26 kofferguys de trap af bij Miljoenenjacht. We waren gisteren bij de opnames om de heren te checken  Linda de Mol: "Ik had deze hype nooit verwacht".

Alleen die gouden broekjes … die misten nog

Kofferguys
Het begon een maandje geleden met 'n verzoek van een trouwe Miljoenenjachtkijkster 'Johanna Kommerie' om de koffertjes eenmalig te laten openen door 'knappe kofferguys'. Haar oproep op Facebook maakte zo veel los dat Linda de Mol overstag ging en er zondag mannen van de trap zullen komen.

We waren vanmiddag bij de opnames en daar spraken we natuurlijk ook met Linda de Mol: "Ik had deze hype nooit verwacht".

Zie ook:
Dit zijn de 'Kofferboys' van Miljoenenjacht  /  'Kofferguys' repeteren voor Miljoenenjacht  /  Dit zijn de 'Kofferguys' van Miljoenenjacht 

bronnen: LindaNieuws.nl / YouTube.com

Zondag 10 april – Miljoenenjacht – Linda de Mol | "Miljoenenjacht met 26 lekkere Kofferguys" ‼

Miljoenenjacht  →  Zondagavond 10 april komen in miljoenenjacht geen 26 dames van de trap af maar 26 knappe heren.

Bij 260.000 likes wilde presentatrice Linda de Mol wel nadenken over een wisseling van de dames. Die likes waren zo binnen

Het begon een maand geleden met een verzoek van Miljoenenjachtkijkster 'Johanna Kommerie'  Linda TV was gisteren bij de repetities aan- wezig en maakte onderstaande video.

Postcode Loterij "Miljoenenjacht"  –  Zondag 10 april 2016  –  RTL 4  –  20:00 - 21:30 uur 

bronnen: GayOkay.nl / YouTube.com