donderdag 31 maart 2016

Mister Gay World 2016 | "Steven van Akelijen naar Mister Gay World in Malta"

Mister Gay World 2016 →  De 33-jarige Steven van Akelijen uit Roosendaal zal Nederland van 19 t/m 23 april 2016 vertegenwoordigen tijdens de Mister Gay World-verkiezing in Malta  Hij maakt zich met zijn deelname hard voor Nederlandse wensvaders ... na zelf veel problemen te hebben ondervonden toen hij als alleenstaande homoseksuele man vader probeerde te worden. 

Steven Van Akelijen werd op 25 september 2015 tweede tijdens de Mister Gay Netherlands-verkiezing in club Panama te Amsterdam. Hij ver- vangt bij Mister Gay World Tom van den Nieuwenhuijzen (Mister Gay Netherlands 2015), die vanwege andere verplichtingen niet kan afreizen naar Malta.

"Ik ben ontzettend blij met deze kans om m'n boodschap nogmaals te kunnen vertegenwoordigen op een prachtig wereldplatform," aldus Steven van Akelijen. "Het is in Nederland verschrikkelijk moeilijk om als homoman vader te worden  Ik wil door mijn deelname graag Den Haag wak- ker schudden en hopelijk verandering in de Nederlandse wetgeving omtrent draagmoederschap teweegbrengen". 4 jaar lang knokte Steven van Akelijen ervoor om via een draagmoeder een kind op de wereld te zetten, maar zonder succes.

Er kan vanaf heden op Steven worden gestemd via de website van Mister Gay World ‼


bronnen: GaySite.nl / YouTube.com