zaterdag 12 december 2015

Lesbo of niet ?! | Waarom 'Hetero meiden' seks hebben met Lesbische meiden

Heb jij weleens met een meisje gezoend ?! Op deze vraag geven steeds meer meiden het antwoord 'JA'. Vroeger werd je waarschijn- lijk scheef aangekeken, maar het wordt steeds normaler en je hoeft er helemaal niet lesbisch of biseksueel voor te zijn. Seks met een ander meisje is natuurlijk een flinke stap verder, maar ook sommige hetero meisjes proberen dit uit. De vraag is natuurlijk waarom als je eigenlijk op mannen valt ... Girlscene zocht het uit.

Misschien heb jij er weleens over nagedacht, of misschien heb je het wel een keer gedaan: "Seks met een meisje". Het is iets waar je voor open staat of niet, maar als je de behoefte hebt om dit een keer uit te proberen maakt het je niet meteen lesbisch of biseksueel. Maar het is in prin- cipe niet logisch als je eigenlijk op mannen valt.

Toch zijn er veel Nederlandse vrouwen die openstaan voor een lesbisch avontuur. Een ander woord daarvoor is bi-schierig ... ‼ Ja, een beetje een raar woord. Een onderzoek gedaan in 2013 door televisiezender TLC onder 1300 vrouwen, toonde aan dat driekwart van de Nederlandse vrouwen weleens seks met een vrouw zouden willen. Op de Girlscene redactie vragen we af of dit helemaal klopt en representatief is, maar we geloven wel dat er steeds meer Nederlandse vrouwen open minded zijn als het gaat om seks met een vrouw. Oh ja, in hetzelfde onderzoek bleek dat de Nederlandse vrouw het liefst het bed zou delen met Angelina Jolie, Koningin Máxima, Doutzen Kroes of P!nk.

YouTubers Jaclyn Glenn en Arielle Scarcella hebben twee video's gemaakt over dit onderwerp. In de ene video leggen hetero vrouwen uit waarom ze wel eens seks hebben met vrouwen en in de andere leggen lesbische vrouwen uit waarom ze seks hebben met hetero vrouwen, interessant ‼ 

Het valt op dat hetero's het vaak niet bij één keer laten en erg onder de indruk zijn van de kwaliteiten van de lesbische vrouwen. Vaak begint het met nieuwsgierigheid, daarna denken ze: "Waarom niet nog een keer" ?! en de derde keer willen ze uitproberen of ze nog wel echt hetero zijn. 

Maar waarom wil je als lesbische vrouw dan eigenlijk seks met een hetero vrouw ?! Het is blijkbaar vooral de uitdaging die interessant is. Een hetero vrouw overtuigen om seks te hebben met jou als vrouw is natuurlijk niet heel slecht voor je zelfvertrouwen. De lesbische meiden zijn vooral onder de indruk van de orale seks die ze krijgen van hetero's. Wat duidelijk niet zo goed bevalt is het vingeren. De lesbische vrouwen voelen zich wel altijd verplicht om de leiding te nemen tijdens de seks, omdat de hetero vrouw niet zo goed weet wat ze moet doen. 

Als jij af en toe nieuwsgierig bent, hoef je je daar dus absoluut niet voor te schamen ‼ Blijkbaar hebben veel vrouwen dit. Als je voor het eerst seks gaat hebben met een vrouw is het zeker goed om deze tips even door te lezen:
 Je bent misschien heel zenuwachtig, net als bij de eerste keer met een jongen. Maar ook toen kwam het goed, toch ?! Seks is heel intuïtief  
en komt dus waarschijnlijk ook vanzelf. Probeer je niet te veel zorgen te maken.
 Je bent al bekend met de vagina, want (duhh) je hebt er zelf een :-). Iedere vagina is heel anders, maar de grote lijnen zijn hetzelfde. Je kan dus ook eerst op jezelf oefenen.
 Er zijn ook veel seksstandjes voor lesbische koppels te vinden, kies er een aantal waar jij je prettig bij voelt. Je hoeft alleen maar even te Googelen :-).
 Probeer niet te stressen en ook niet over het klaarkomen. Een orgasme is fijn, maar het is niet nodig. Houd wel in gedachten, hoe minder je stresst, hoe groter de kans is dat jij je hoogtepunt bereikt. Als jij al eerder bent klaargekomen dan je sekspartner is dit ook niet erg. Het is je eerste keer met een vrouw dus dat is sowieso ineens een heel stuk anders ‼ 

Lees HIER 12 dingen die lesbische meiden absoluut niet meer willen horen ‼

Zou jij zelf ooit openstaan voor seks met een vrouw ?! En vind jij iemand die seks heeft gehad met een vrouw gelijk biseksueel of lesbisch ?! 

bronnen: GirlScene.nl / YouTube.com