donderdag 31 december 2015

België - Mister Gay Vlaanderen | Word jij de nieuwe 'Mister Gay Vlaanderen' ?!

Nu 2015 op zijn laatste benen loopt, is het de tijd van het maken van nieuwe voornemens. En kan een voornemen dan het voornemen om de nieuwe Mister Gay Vlaanderen te worden nog unieker zijn ?! Als je iets wil betekenen voor de HoLeBi-gemeenschp lees dan zeker verder.

Sinds enkele maanden was er al de mogelijkheid om jezelf kandidaat te stellen voor de 4de editie van Mister Gay Vlaanderen. Een verkiezing waar de organisatoren uitgebreid op zoek gaan naar een LGBT-ambassadeur voor en van België.

Op zaterdag 23 januari zal men de 12 nieuwe kandidaten verkiezen tijdens een grootse MGV castingday, die zal plaatsvinden op het vakantie- domein Sunparks Kempense Meren in Mol.

Wil jij in de voetsporen treden van de regerende Mister Skelte Willems en België internationaal gaan vertegenwoordigen op de Mr. Gay World verkiezingen ?! Dan moet je snel zijn, want op dinsdag 5 januari 2016 worden de inschrijvingen definitief afgesloten.

Welke jonge mannen er kans zullen maken op de titel van Mister Gay Vlaanderen 2016, komen we pas te weten op donderdag 18 februari ... want dan worden de kersverse finalisten voorgesteld.

bronnen: GayLive.be / YouTube.com