donderdag 24 september 2015

17 oktober 2015 – Speciaal voor LHBT-jongeren | "De Niet Alleen Anders-dag"

Organiseer jij activiteiten voor lesbische, homo-, bi- en/of transgender (LHBT)-jongeren of ben je van plan activiteiten te organiseren voor LHBT-jongeren ?!  Meld je dan aan voor de gratis Niet Alleen Anders-Dag vol workshops, interviews, brainstorms en inspiratie-sessies.

Zaterdag 17 oktober organiseren Movisie, NJR en COC deze dag. Er zijn workshops waar o.a. de volgende zaken aan de orde komen:

–  Hoe kun je een goede activiteit opzetten ?!
–  Hoe wordt jouw organisatie voor LHBT-jongeren nog beter ?!
–  Hoe kun je je nog beter inzetten voor LHBT-emancipatie ?!
–  Hoe ben ik inclusief voor biculturele jongeren ?!
–  Hoe maak ik gender en seksualiteit bespreekbaar ?!
–  Hoe krijg ik meer aandacht en geld voor mijn activiteiten ?!

Je ontmoet op deze dag veel andere LHBT-jongeren en ondersteuners. De vernieuwde NietAlleenAnders.nl wordt gelanceerd en je leert er veel: "Het Trutfonds leert je een succesvolle subsidieaanvraag te schrijven en van de NJR leer je hoe je echte een goede 'LHBT-vertegenwoordiger' bent".

Verder zijn o.a. Respect2Love en Haardvuur aanwezig om je alles te vertellen over hoe je biculturele LHBT-jongeren kunt bereiken en betrekken bij je activiteiten, vertellen o.a. Totally en GSA Netwerk hoe je aandacht krijg voor je event, is The Genderbreadkit aanwezig met een workshop over gender, en nog veel meer ‼

De dag wordt afgesloten met een borrel en een gratis diner.

KLIK HIER om je aan te melden ‼

bronnen: Winq.nl / COC.nl / NietAlleenAnders.nl / YouTube.com