vrijdag 7 augustus 2015

VS – Showbizz | "Kevin Bacon wil meer mannelijk naakt in Hollywood-films" ‼

Kevin Bacon voelt zich als mannelijke acteur gediscrimineerd tegenover zijn vrouwelijke collega's. Terwijl zij te pas en te onpas naakt mogen opdraven in Hollywood blockbusters moeten hij en zijn mannelijke collega's hun broek aanhouden of sneuvelen de gedraaide naaktscénes bijna steevast op de montagetafel. Hij is dan ook op sociale media een campagne gestart voor meer mannelijk naakt op het bioscoop en televisiescherm.

Kevin Bacon weet waarover hij spreekt want zo was hij al in zijn volle glorie te bewonderen in de film 'Wild Things'. Hij doet een oproep aan zijn mannelijke collega's om alles te laten zien.

"Ook wij mannen willen naakt zijn", zegt hij. "Gentlemen: It's time to free the bacon (Heren: Het is tijd om jullie vlees te bevrijden). Ik heb het over jullie piemel, jullie ballen en jullie kont".

"Neem nu Game of Thrones", verduidelijkt hij zijn standpunt. "In elk aflevering zitten wel drie seksscènes. Hoe moeilijk kan het zijn om een penis te tonen ?! Of 'Fifty shades of Grey'. Ik hoorde dat de penis van Jamie Dornan niet eens te zien is. Laat hem toch zijn broek uit doen ‼ Of nog beter: Laat mij Christian Grey spelen. We maken van de hele film één lange close-up van mijn penis".

Of Kevin Bacon zelf naakt te zien zal zijn in zijn nieuwe film 'Cop Car' hebben we niet kunnen achterhalen maar we steunen natuurlijk wel zijn #FreeTheBacon oproep.

Zie ook:  Kevin Bacon wil meer naakte mannen op het doek  /  Kevin Bacon wil meer naakte mannen in films  /  Kevin Bacon – Wiki

bronnen: GayLive.be / YouTube.com