dinsdag 4 augustus 2015

België | Maak kennis met Jef – Nieuwe vriend van de Vlaamse zanger Christoff

Maak kennis met Jef Lauwers, 25, die vorig jaar te zien was in de Voice van Vlaanderen waar hij een nummer van Bastille zong. Lauwers is daarnaast ingenieur en getalenteerd ruiter met een eigen paard woonachtig in Duffel in de provincie Antwerpen.

En deze Jef Lauwers is het nieuwe vriendje van Vlaams zanger 'Christoff'. Op 30 juli kon je bij HoLeBi.info al lezen dat de 39-jarige Vlaamse charmezanger en radio-presentator een nieuwe liefde had gevonden, maar meer dan een naam Jef was toen nog niet bekend. "Hij is net op tijd in mijn leven gekomen," zei Christoff al over Jef die trouwens vandaag jarig is en 25 kaarsjes mag uitblazen.

De twee mannen beleven nu een prille romance. "Het is heel leuk", aldus Christoff. We brengen gewoon samen tijd door en verwachten niets. Tegen hem kan ik zeggen: "Wilt gij mij nu efkes beschermen" ?!

Lauwers had vorig jaar trouwens alles in huis om ver door te stoten in de Voice van Vlaanderen. Maar door het gebrek aan zang ervaring, hij was nog maar 1 maand bezig met zanglessen, raakte hij niet door de blind auditions. Misschien dat hij ondertussen meer zang ervaring van Christoff kan opdoen ?! en het dan bij de volgende Voice nog eens kan proberen. 


bronnen: HoLeBi.info / VTM.be