dinsdag 7 april 2015

Ahoy | "Gay Fantasy 2015 geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop"

Het feest met de titel 'The Biggest Indoor Gay Dance Event of Europe', dat op zaterdag 18 april had moeten plaatsvinden in Ahoy Rotterdam, gaat niet door. Dat liet de organisatie vandaag via de Facebook pagina weten.

De organisatie annuleerde vanmiddag het Facebook-evenement en liet in berichten op de eigen tijdlijn weten zich verdrietig en gebroken te voelen. In een eerste Engelstalige verklaring geeft men onder andere aan dat de tegenvallende kaartverkoop heeft geleid tot een dusdanig financieel risico, dat het onverantwoord was om door te gaan. Bezoekers die in het bezit zijn van kaarten zullen via Ticketmaster worden benaderd en hun geld retour ontvangen.


Gay Fantasy 2015 geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop-insert
© Gay Fantasy | Facebook

De reacties van de Facebook fans variëren van teleurstelling tot onbegrip. Als we de balans opmaken, zijn er veel mensen met ideeën omtrent een andere, goedkopere invulling of het creëren van meer publiciteit. Wellicht kunnen we van hen in de nabije toekomst een eigen initiatief verwachten ?!

Met onder andere commercials op OUT-TV Nederland en België, ruim 5000 likes op Fecbook en bijvoorbeeld een editorial in het Duitse blad Männer Magazin, lijkt het erop dat de organisatie serieuze plannen had en iets goeds op het spoor was. Waar of wanneer het nu daadwerkelijk mis ging, is niet aan ons om in te vullen. Wij hopen dan ook dat dit niet het laatste is wat we horen van Gay Fantasy en dat er in 2016 alsnog een fantastisch feest van de grond komt ‼

Zie ook: 
Rotterdam – Gay Fantasy → 18/04 | "Grootste 'Gay Dance Event' van Europa in Ahoy"          
Geen animo voor Gay Fantasy in Ahoy   /  Gay Fantasy in Ahoy Rotterdam geannuleerd

bronnen: GayOkay.nl / YouTube.com