dinsdag 31 maart 2015

Duitsland - Berliner Ostertreffen | Pasen in Berlijn: 'Easter Fetish Week Berlin'

Pasen is traditiegetrouw het weekend waarop leerfans uit heel Europa naar Berlijn komen: Het Berliner Ostertreffen is sinds veertig jaar een begrip in 'Leatherland'. Dit jaar vindt de Easter Fetish Week Berlin plaats van woensdag 01 tot dinsdag 07 april 2015. Het is het grootste leer- en fetisj evenement van Europa met een bomvol programma vol feesten en evenementen.

Er zijn uiteenlopende feesten: Voor ieder smaak is er wel wat te vinden, met als hoogtepunt de party 'Dirty Bastard' op zondag. Daarnaast zijn er onder meer de leather- en fetish-market, de Goede Vrijdag motortoer, het traditionele leerdiner, de 'Benefitsgulash', de leerbrunch, de fetishboot en de stadsrondrit. Wie even genoeg van leer heeft: Berlijn is op dit moment de gay metropool van Europa, met onnoemelijk veel horeca- en andere homozaken.
 
En wie even de gay scene wil ontsnappen: Berlijn is een metropool die van alles te bieden heeft, van musea en theaters tot uitgestrekte bosgebieden, van 'shop till you drop' tot alternatief in oude wijken als Kreuzberg. Ook daar geldt: "Voor elk wat wils".
 
bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com