donderdag 5 februari 2015

Rusland - St. Petersburg - Lesbiennes - Selfies | Sluiting Gay-café na selfies ?!

Vorige week zaten enkele Russische lesbiennes in het vliegtuig van Moskou naar Sint-Petersburg toen ze zagen dat vlak achter hen 'Vitaly Milonov' zat. De homofobe, waarnemend voorzitter van de gemeenteraad van Sint-Petersburg kwam eerder in het nieuws als auteur van de Russische anti-Homo wet, de wet die het verbiedt om 'propaganda' te maken voor homoseksualiteit.
Twee van de dames bedachten zich geen moment en namen selfies met een niets vermoedende Milonov op de achtergrond. De foto ging viral om- dat één van de zoenende lesbiennes, eigenaresse van een café voor lesbiennes in Sint-Petersburg, de afbeelding op haar Facebook-pagina zette. De vrouw, op social media noemt ze zich 'Kseniya', is achteraf veel minder blij met de foto omdat de politicus naar aanleiding van de selfie haar zaak wil sluiten.

De Russische politicus reageerde woedend op de foto en zei deze week tegen een CNN-verslaggever: "Dit bewijst dat deze mensen geen normale seksuele oriëntatie hebben". Hij dreigde vervolgens met represaille maatregelen. "Als de dames dit humor noemen weet ik ook nog wel een leuke grap. Ik zal hun gay-café sluiten en hen verbieden elders in de stad samen te komen", aldus de reactie van de politicus.
bron: GaySite.nl

Lesbisch koppel protesteert tegen anti-HoLeBi wet met selfie vlak voor Homofobe Politicus    
Een lesbisch koppel heeft een foto gemaakt vlak voor één van de belangrijkste personen achter de gay propaganda wet in Rusland. De foto verscheen op sociale media waarbij je ziet dat het lesbisch koppel elkaar kust met op de achtergrond de homofobische Russische senator 'Vitaly Milonov'. Volgens de Russische wet kan het koppel worden opgepakt vanwege de foto.

De foto werd genomen op een vliegtuig tijdens een vlucht van Moskou naar Sint-Petersburg. Milonov heeft ondertussen al laten weten dat de foto écht is, en zei daarbij: "Deze idioten waren zo moedig om een foto te nemen". Milonov is één van de belangrijkste Russische homofoben achter de anti-HoLeBi wet en bovendien een super groot homofoob die regelmatig razzia's laat uitvoeren op plaatsen waar HoLeBi's samen komen. Hij is de grote man achter de gay propaganda wet die eerst in Sint-Petersburg van kracht ging en die kort daarna door president Poetin werd overgenomen.

Nu is hij bezig om er voor te zorgen dat er geen mensen meer kunnen trouwen waarvan één van beide partners transgender is. Vorig jaar trouwde een lesbisch koppel waarvan één van de twee transgender is, waardoor het eigenlijk ging om een lesbisch huwelijk, wat in Rusland verboden is, maar wat toch niet kon worden tegengehouden omdat de transgender partner volgens de wet nog steeds een man is. In Rusland mogen trans- genders hun identiteit niet legaal laten aanpassen. Milonov noemde eerder homo's nog zeer abnormaal en vergeleek hen met honden die volgens hem tot de laagste soort behoren.

UPDATE
xx
Vitali Milonov reageerde vandaag op bovenstaand bericht. Hij dreigt ermee een lesbienne bar te sluiten naar aanleiding van de foto die het les- bische koppel met hem zelf op de achtergrond maakte. Milonov deed zijn uitspraken gisteren en zei daarbij ook nog dat de actie van de twee da- mes bewijst dat er véél abnormalen zijn in Rusland. Ze hebben ergens zin voor humor, maar ik ook, ik kan misschien beginnen met een lesbische bar te sluiten.
bron: HoLeBi.info / YouTube.com