maandag 2 februari 2015

Amsterdam - Gay Pride | "De inschrijving voor de 'Botenparade' is geopend" ‼

Vanaf vandaag kunnen organisaties zich inschrijven voor de botenparade van de Amsterdam Gay Pride 2015 die dit jaar op 1 augus- tus zal plaatsvinden. De inschrijving is geopend t/m 22 februari.
Amsterdam viert dit jaar haar twintigste botenparade, het paradepaardje van de Amsterdam Gay Pride. Tachtig LHBT-organisaties staan op de eer- ste zaterdag van augustus paraat om op een feestelijke manier te laten zien waar zij voor staan en strijden.
Loting
Je kunt je inschrijven voor de botenparade via "de website van Amsterdam Gay Pride". De inschrijving sluit op 22 februari. Op 1 maart zal ver- volgens een inlotingsceremonie worden gehouden bij de 'Sugar Factory' te Amsterdam, waarbij wordt bepaald welke organisaties er dit jaar mee- varen.
Aanwezigheid van elke ingeschreven partij is verplicht om meegenomen te worden in de loting. Wanneer een organisatie ingeloot wordt, heeft deze vervolgens vijf maanden de tijd om een concept uit te werken.
De tachtig te vergeven plekken zijn verdeeld in 'diverse categorieën', hierbij geldt: "De grootste schouders tillen de zwaarste lasten". Zo maakt het meevaren van het 'Roze Netwerk' van een multinational mogelijk dat er nog 'vriendenbootjes' voor € 100,- kunnen meevaren.

Zie ook:  Inschrijving 'Canal Parade' 2015 is geopend  /  Thema 'Amsterdam Gay Pride' 2015 luidt "Share"
bronnen: Gay.nl / YouTube.com - MVS.nl