woensdag 4 februari 2015

Freddie nam Diana mee naar Homobar


De Britse komiek 'Cleo Rocos' doet in haar nieuwe boek 'The Power of Positive Drinking' een bijzondere onthulling over wijlen prin- ses 'Lady Di'. Queen-voorman 'Freddie Mercury' zou haar, verkleed als mannelijk model, een homobar hebben binnengesmokkeld ‼ Dat schrijft The Sun  (01 april 2013)

Rocos, haar collega 'Kenny Everett' en Mercury zouden Diana in een legerjack hebben gehesen. Ook kreeg de prinses in het penthouse van Everett een pet en een zonnebril op. "Freddie zei tegen Diana dat we naar een beruchte homobar zouden gaan in Londen.
 
Diana zei dat ze er nog nooit van had gehoord en dat ze graag mee wilde", aldus Rocos. Kenny raadde het haar ten strengste af. "Dat is niks voor jou", zei hij. "Er komen alleen maar harige homo's. Soms wordt er buiten gevochten". Maar Diana zich niet afschrikken.

Rocos ging er vanuit dat Diana in het uitgaansleven direct herkend zou worden. "Maar ze verdween een soort van in de menigte en vond het fan- tastisch". Diana kon zelfs ongestoord drankjes bestellen. De prinses genoot van het avondje uit.
 
bronnen: Algemeen Dagblad / The Sun

 
Freddie Mercury vermomde Lady Di als man om te stappen in Londen  
 
Helaas kan geen van tweeën het navertellen, maar Freddie Mercury is een keer wezen stappen met prinses Diana. Om haar onher- kenbaar te maken verkleedde hij haar als 'excentriek gekleed mannelijk model' ‼, aldus PinkNews.co.uk (31 maart 2013) en Winq.nl (04 februari 2015)
 
Samen zetten ze vervolgens de bloemetjes buiten in de 'Vauxhall Tavern', een bekende gay-bar in Londen. Dit onthult comédienne 'Cleo Rocos' in haar autobiografie, die in delen wordt gepubliceerd in de Sunday Times.

Volgens 'Cleo Rocos' vertelt dat ze met 'Freddie Mercury' en 'Lady Di' op bezoek was bij komiek 'Kenny Everett'. Ze besloten gevieren de stad in te gaan. Om Diana onherkenbaar te maken trokken ze haar een legerjack aan, een leren cap en een grote zonnebril. "In het gedempte licht zag ze er uit als een excentriek gekleed mannelijk model".

Eenmaal binnen bleek het bomvol en een eeuwigheid te duren voor ze de bar bereikten. Aangezien drie van de vier wel zonder vermomming naar binnen waren gegaan, wilde iedereen met ze praten. Helemaal niemand echter herkende Diana.

"We wurmden ons langs de leren broekjes en voelden ons net stoute schoolkinderen", zegt Cleo Rocos. "Nooit eerder was naar een bar gaan zo op- windend en leuk". Na afloop bestelden ze een taxi en zetten ze Diana af bij Kensington Palace.
 
bronnen: Winq.nl / PinkNews.co.uk / YouTube.com