vrijdag 26 januari 2018

Mamma Mia - Here We Go Again | "Bekijk de nieuwe trailer van Mamma Mia 2"

Bioscoop – Zomer 2018  →  Het vervolg van Mamma Mia heet heel logisch Mamma Mia, Here We Go Again. In de nieuwe trailer is niet alleen Cher te zien die de moeder speelt van Donna (Meryl Streep) ... maar ook drie aantrekkelijke hunks.

Tien jaar na de vorige Mamma Mia-film volgen we het wel en wee van Donna in de jaren zeventig. Here We Go Again maakt dus een sprong terug in de tijd en de jonge Donna wordt gespeeld door Lily James.  De oude Donna werd gespeeld door Meryl Streep, maar in de nieuwe trailer ontbreekt ieder nieuw spoor van de actrice: alleen in de flashbacks is ze te zien. Er wordt intussen hevig gespeculeerd of Streep überhaupt te zien is in deel 2.
                                                    
                                                    
                                                      
  Wie wel terugkeren zijn Pierce Brosnan, Colin Firth en Stellan Skarsgård   Hun jongere versies worden gespeeld door Jeremy Irvine, Josh Dylan en Hugh Skinner. Verder is Cher te zien als de moeder van Donna.

10 jaar geleden was 'Mamma Mia' een grote hit. De film leverde destijds meer dan 600 miljoen dollar op. Of het vervolg dat zal overtreffen ?!  Wel- licht, want wie wil dat nou niet: "Cher die ABBA-liedjes zingt" ?!
                                                  

                                                    
Zie ook:
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: Winq.nl / Facebook.com – Winq.nl / YouTube.com