zondag 10 december 2017

Groningen · Westerlee · Emergobos | Seksbos drijft omwonenden tot wanhoop

Groningen – Westerlee – Emergobos  →  "Weet u hoe het voelt als je zoon tussen een 'haag' van mannen door moet fietsen die maar één ding willen, namelijk seks ?!  Weet u hoe het voelt als je dochter van 15 wordt gevraagd om te neuken" ?!

Angst, wanhoop en frustratie
Bovenstaand citaat komt uit een brief van omwonenden van het Emergobos op de grens van de gemeenten 'Oldambt' en 'Pekela'. In de brief verwoorden ze hun angst, wanhoop en frustratie over de schimmige activiteiten van 'cruisende' mannen in en rond het bos,  die op zoek zijn naar vluchtige seksuele contacten.

Veel erger
"Het probleem speelt al jaren, maar het blijkt veel erger dan we allemaal dachten", zegt een buurtbewoonster.  "Het is hier erg landelijk gebied. We zien onze buren niet zo vaak. Toen we toevallig aan de praat raakten, hoorden we dat hun dochter ongeveer hetzelfde was overkomen als onze zoon. En dan kom je er achter dat andere mensen in de buurt soortgelijke ervaringen hebben".

Lees verder op de website van RTV·Noord.nl:  "Seksbos drijft omwonenden tot wanhoop"
                                              

                                     
RTV Noord · Stichting Platform Keelbos · Hans Scheffer | "Klagers seksbos zijn sensatiezoekers"

"Wij hebben spontaniteit nodig voor sociale contacten", zegt Hans Scheffer van "Stichting Platform Keelbos". Hij en de omwonenden van het 'seksbos' bij Pekela staan lijnrecht tegenover elkaar.

Buurman van 't Emergobos, Rob Zweep, is verbolgen. Volgens hem worden kinderen achtervolgd en zien voorbijgangers hoe mannen seks hebben ‼ Hans Scheffer zegt dat de klagers sensatiezoekers zijn die bewust naar het seksbos komen om te zien wat er gebeurt.
                                                 

                                             
Zie ook:
Omwonenden zijn 't seksbos beu  /  Stopverbod rondom seksbos in Westerlee  /  Klagers over seksbos zijn sensatiezoekers ‼  

Update:
Nationale Ombudsman | "Klachten van Stichting Keelbos over HOP's is gegrond"   Rijkswaterstaat moet overleggen over HOP's  

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:
•   Westerlee – HOP | "PvdA zet vraagtekens bij inzet van leerlingen in Homobos"   
•   Nederland → HOP's | "Het onbegrepen einde van de Homoontmoetingsplaats"

bronnen: RTV·Noord.nl / Platform-Keelbos.org / Facebook.com – RTV·Noord.nl