dinsdag 12 december 2017

A'dam | "Nieuwe seizoen van 'Symphonica in Casa Rosso' is van start gegaan"

Amsterdam      'Casa Rosso' op De Wallen - wereldwijd bekend als sekstheater - is vanaf zondag 3 december elke zondagmiddag het toneel van de 'dames' van Travestiecabaret Amsterdam ‼  En hun missie is al twintig jaar: "travestie met een knipoog" en "onverant- woord amusement".

  "Zondagen in de winter zijn vaak extreem somber. Geen zon, grauwe luchten; een verschrikking", vertelt organisator 'Koos van den Berg' alias Coco Coquette. "Daarom organiseren we op zondag een gezellige middag vol sprankelend travestiecabaret. En nu, voor het vijfde seizoen, trekken we alles uit de kast.  We hebben wekelijks een ander programma met een keur van stukvoorstuk internationale top- én bottom-artiesten, allemaal live on stage in het intieme theatertje van Casa Rosso. En die stage is al een belevenis op zich".
                                                 
                                              
                                        
"Iedere avond brengt de Casa Rosso een doorlopend programma van een uur met erotic entertainment.  Maar overdag staat dit unieke theater met honderdvijftig skaileren fauteuils leeg. Doodzonde. Dat vond de directie van Casa Rosso ook en daarom biedt die ons nu al bijna 10 jaar hun theater aan ‼

Lees verder op de website van GayNews.nl:  "Vijfde seizoen Symphonica in Casa Rosso komt eraan"
bronnen: GayNews.nl / YouTube.com / Facebook.com – Rose Murphy