donderdag 9 november 2017

Lissabon → Eurovisie Songfestival 2018 | Waylon opnieuw naar 't Songfestival

Eurovisie Songfestival 2018  →  'Waylon' gaat ons land vertegenwoordigen bij het 'Eurovisie Songfestival' in Lissabon volgend jaar ‼

Vandaag donderdag 09 november 2017 werd om de spanning op te bouwen beelden naar buiten gebracht die suggereren dat de video is ge- maakt door Waylon zelf.  Zijn tatoeages zijn duidelijk in beeld en ook zijn hond Chevy is te zien in de video. Ook komt er een piano voorbij, waarop de tune van het 'Eurovisie Songfestival' wordt gespeeld. Op de televisie in de huiskamer is een fragment van The Voice of Holland → het pro- gramma waarin Waylon één van de coaches is – te zien. Ook het appje dat hij krijgt van 'Dolly Parton', die hem vraagt naar Nashville te komen, is een niet mis te verstane hint.
                                          
                                        
In één van de ruimtes in het huis staan gitaren opgesteld en ook is de hoed te zien die 'Waylon' droeg in 2014 in Kopenhagen - waar hij met Ilse DeLange als tweede eindigde met 't lied Calm After The Storm.  Gelegenheidsformatie 'The Common Linnets' zag de winst gaan naar Conchita Wurst uit Oostenrijk met het liedje Rise Like A Phoenix.

Het Eurovisie Songfestival telt volgend jaar 42 deelnemers. Vorig jaar deed namens Nederland 'OG3NE' mee met 't nummer Lights And Shadows. De 63e editie van het Songfestival vindt plaats in Lissabon. Portugal won vorig jaar met Salvador Sobral met het liedje Amar Pelos Dois voor het eerst in 53 deelnames. Het Songfestival is op 12 mei 2018, de halve finales zijn op 08 en 10 mei.

Zie ook:

bronnen: Telegraaf.nl / Twitter.com – Songfestival / YouTube.com