zondag 12 november 2017

Allochtone jongeren vertellen wat ze zouden doen als hun zoontje 'Homo' was

Hoofddorp  →  "Ik zou zijn kankermoeder de kanker inslaan".  "Ik zou z'n kankerneus 3 uur slaan". Het is slechts één van de reacties die de YouTubers van 'Beter Bekend' wisten los te trekken uit Hoofddorpse "kansenparels" die werd gevraagd wat hun reactie was ... mocht op een goede dag hun één van hun hypothetische kinderen zou vertellen dat hij Homo was.

Wat zou je doen als je een zoontje had, en die op een dag Uit de Kast kwam ?!  Enkele Nederlanders met een migratie-achtergrond uit Hoofddorp weten het wel, zo biechten ze op aan de YouTube-filmmakers van 'Beter Bekend' TV. Een pizzabezorger van Papa John's is het meest expliciet van allemaal en gooit er meteen een paar dodelijke ziektes in: "Ik zou z'n kankermoeder de kanker inslaan", aldus de bezorger van Papa John's ‼ Ook zou hij tikken uitdelen aan de "kankerneus" van zijn eigen kind.
                                              
                                 
Andere jongeren waren iets minder grofgebekt, maar gaven in hun antwoord er nog altijd blijk van homo's niet voor vol aan te zien. Een jongen die zich "Rapper Hoofddorp" noemt vertelt dat hij niets heeft met "die mensen". Mocht zijn zoontje homo zijn ... dan zou hij nog wel van hem 'houden', maar ook 'ophouden' met hem ‼  Twee kleine gastjes kunnen dat wel begrijpen: "Mocht hij in een flat wonen als zijn zoontje Uit de Kast komt dan wordt hij zo van zes hoog naar beneden gegooid".  Het blijkt een goede familietraditie, want het kereltje vertrouwt erop dat zijn moeder het ook bij hem zou doen.
bronnen: DagelijkseStandaard.nl / Twitter.com – DagelijkseStandaard.nl / YouTube.com