dinsdag 3 oktober 2017

België – ZiZo·Online | "Stijn Depoorter is de nieuwe hoofdredacteur voor ZiZo"

'Stijn Depoorter' is de nieuwe hoofdredacteur van ZiZo-Magazine en ZiZo-Online. Hij volgt 'Dennis De Roover' op - die de voorbije vijf jaar ZiZo leidde.

Stijn Depoorter heeft journalistiek gestudeerd.  Hij kwam daarna in de communicatiewereld terecht. In 2014 startte hij een eigen blog: Stijnzijn ‼ Verder is hij ook redacteur bij Charlie Magazine.

"Ik schrijf op de manier waarop ik in het leven sta: empathisch, bedachtzaam en met aandacht voor details ‼  Ik kijk er ontzettend hard naar uit om die lijn door te trekken naar ZiZo", zegt Stijn Depoorter.

De nieuwe hoofdredacteur zal een groep van een veertigtal vrijwillige redactieleden coachen.  Samen bepalen ze de inhoud van 't kwartaaltijdschrift ZiZo-Magazine en de nieuwssite ZiZo-Online. Hij wordt ook het eerste aanspreekpunt voor mensen die nieuwstips hebben en voor de partnerorgani- saties van Çavaria.

ZiZo staat voor grote uitdagingen. In recente jaren vernieuwde ZiZo-Online en verdubbelde het bezoekersaantal van de site. Toch zijn er nog moge- lijkheden om de site interactiever te maken en online community verder uit te bouwen.

Lees verder op de website van ZiZo-Magazine.be:  Stijn Depoorter nieuwe hoofdredacteur voor ZiZo

  GayNieuws.blogspot.nl plaats met regelmaat artikelen van ZiZo-Online.be & ZiZo-Magazine.be ‼

bronnen: ZiZo-Magazine.be / Facebook.com – ZiZo-Online.be