zondag 1 oktober 2017

Arnhem - Transgender·moord | 32-jarige Transgender dood in woning Arnhem

Arnhem  →  De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de identiteit van de dode die werd gevonden in een woning aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem  Tot dusver is alleen bekend dat het gaat om een Transgender met vrouwelijke lichaamsken–merken. Het slachtoffer zou niet de bewoner van het pand zijn.
                                       
                                       
                                        
Misdrijf
De politie kreeg gisteren net na het middaguur een melding binnen dat er mogelijk een dode zou liggen in een woning aan de Van Oldenbarneveldt- straat. Ter plaatse werd inderdaad een levenloos lichaam aangetroffen. Na de vondst van het lichaam werder een 'Team Grootschalig Opsporing' opgericht om de zaak te onderzoeken. Tijdens het onderzoek is gisteren een speurhond ingezet en gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Het onderzoek zal vermoedelijk nog enkele dagen in beslag nemen.
                                          

                                        
Sectie
Vandaag zal er sectie worden gepleegd op het lichaam om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.  Volgens de politie is er sprake van een misdrijf, maar zou tot dusver nog niet zijn gebleken dat het slachtoffer doodgeschoten is. Dit werd eerder wel door diverse media gemeld. Ook is er geen en- kel verband tussen het dode slachtoffer - en de wietkwekerij die gisteren werd gevonden in de Kastanjestraat en de grootscheepse verkeerscontrole nabij knooppunt Velderbroek.

Zie ook:
bronnen: 
BoevenNieuws.nl / Facebook.com – OmroepGelderland.nl / YouTube.com → OmroepGld.nl / KIJK.nl – Video → HartVanNederland.nl