woensdag 9 augustus 2017

Frankrijk – Disneyland Paris | Vierdaags Homo-evenement in Disneyland Paris

Frankrijk – Disneyland Paris – Homo-evenement  →  In Disneyland Paris vindt komend najaar een speciaal 'Homo-evenement' plaats. Een Engelse reisfirma organiseert een groot Disney-feest voor de LGBT-gemeenschap. Van 19 tot en met 22 oktober is het 'Pretpark- resort' het decor van de zogenoemde Magical Pride, een variant op de Gay Pride

Tijdens het vierdaagse festival krijgen deelnemers onder meer toegang tot VIP-plekken bij avondspektakel 'Disney Illuminations'. Ook worden ze uitgenodigd voor drankjes in restaurant 'King Ludwig's Castle', een welkomstdiner bij Planet Hollywood in uitgaansgedeelte Disney Village en een uitbundig feest in Billy Bob's Country Western Saloon.

Op vrijdagavond 20 oktober is er een exclusieve avondopenstelling in het Walt Disney Studios Park, met DJ's en extra entertainment ‼ Tussen 21.00 uur en 01.00 uur zijn drie populaire attracties → 'The Twilight Zone Tower Of Terror', 'Rock 'n' Roller Coaster' en 'Crush's Coaster' → alléén toegankelijk voor bezoekers van Magical Pride.

bronnen: Looopings.nl / Twitter.com – Looopings.nl