donderdag 13 juli 2017

VS - Texas - El Paso – 'Angel' | "Deze tiener krijgt de verrassing van z'n leven"

Amerika – Texas El Paso – 'Angel'  →  Een 19-jarige jongen genaamd 'Angel' woont in El Paso in Texas. Hij is gay en voelt zich vaak alleen. Maar dan krijgt hij de verrassing van zijn leven: Vlogger Davey Wavey neemt hem op sleeptouw naar de Gay Pride in Houston en dan gebeurt er iets heel bijzonders.

YouTuber 'Davey Wavey' vertelt dat hij regelmatig e-mails krijgt van mensen die in afgelegen dorpen wonen. Als gay kun je je dan best eenzaam voelen. "Helemaal als je 19 bent, in een dorpje in Texas woont en graag rondloopt met een gezicht vol make-up. Als je dan ook nog eens vrij lang bent, ben je een opvallende verschijning".
                                                      
                                               
                                                         
Daarom reisde Davey Wavey af naar El Paso, Texas, waar hij Angel ontmoette. Hij wilde Angel een hart onder de riem steken omdat hij zijn alleen- staande moeder helpt met zijn vier broertjes. "Angel valt op door zijn vrouwelijkheid. Hij is helemaal zichzelf en dat in een omgeving waarin dit al snel opvalt".

Dus nam Davey Wavey Angel mee naar Houston, waar de jaarlijkse Gay Pride werd gevierd. Angel werd opgewacht door 'Alaska' uit RuPaul's Drag Race en duizenden toeschouwers. Vervolgens verrasten ze Angel met zijn eigen truck en reed hij mee met de stoet in de Gay Pride Parade.

Zie ook:  Deze tiener krijgt de verrassing van zijn leven  /  Watch this Gay teen from Texas get the surprise of his life

bronnen: Winq.nl / Facebook.com - Davey Wavey → HuffingtonPost.com / YouTube.com