dinsdag 11 juli 2017

UK | 'Jahed Choudhury' is Moslim en Gay. Hij is nu getrouwd met 'Sean Rogan'

Groot-Brittannië – West Midlands – Jahed Choudhury & Sean Rogan  →  Tijdens een traditionele bruiloft gaven Jahed Choudhury (24) en Sean Rogan (19) elkaar het JA-woord.

Jahed Choudhury & Sean Rogan wonen in de West Midlands in Groot-Brittannië. Jahed is grootgebracht in een traditioneel gezin. Zijn ouders komen uit Bangladesh. Al vanaf zijn zesde wist hij dat hij op jongens viel, wat hij tien jaar later aan zijn ouders heeft verteld.

In de tussentijd  had Jahed het niet gemakkelijk. Hij werd uitgescholden en gepest, waarna hij op zoek ging naar een manier om van zijn homosek- sualiteit af te komen. Toen hij niet langer welkom was in de moskee omdat hij gay was, probeerde hij zichzelf van het leven te beroven.
                                       
                                           
                                                                
Toen kwam hij Sean Rogan tegen. Al snel woonden ze samen en ze besloten te trouwen. De ceremonie was traditioneel, maar klein van opzet. De familie van Jahed was niet aanwezig. Hij denkt dat ze zich vreselijk zouden hebben geschaamd. "Ze denken dat homoseksualiteit een ziekte is die genezen kan worden. In mijn familie denken sommigen dat dit gewoon een fase is".

Jahed heeft de media opgezocht met zijn bruiloft omdat hij wil laten zien dat het oké is om gay en moslim te zijn.

Extra:

bronnen: Gay.nl / PinkNews.co.uk / Facebook.com – Gay.nl / YouTube.com