woensdag 12 juli 2017

USA - Tyler, The Creator | "En weer komt een Amerikaanse rapper Uit de Kast"

Amerika – Showbizz  →  De 26-jarige Amerikaanse rapper en producer Tyler, The Creator is onlangs op zijn nieuwe album Uit de Kast gekomen. In twee nummers van het nieuwe album Scum Fuck Flower Boy zingt de rapper over de herenliefde.

In het nummer 'I Ain't Got Time', zingt hij: "Whoa, I been kissing white boys since 2004", in het nummer 'Garden Shed', zingt hij over verboden liefde en vrienden die niet weten dat hij een geheim heeft, dat draait om ware liefde. Volgens velen is 't opmerkelijk dat de rapper Uit de Kast komt omdat hij eerder werd als homofoob werd bestempeld nadat hij meermaals het woord 'faggot' gebruikte in songs – waardoor hij onder andere niet mocht optreden in het Verenigd Koninkrijk.
                                     

                                             
Maar via sociale media werd het duidelijk dat de rapper toch echt wel Uit de Kast is gekomen, en dat dit zelfs al een tijd geleden gebeurde, waarna hij schreef: "I tried to come out the damn closet like four days ago and no one cared, hahahahaha". De coming out van Tyler is meteen de derde in zijn muziek genre, eerder kwam er dit jaar al de Amerikaanse rapster 'Young M.A' en de Amerikaanse rapper 'iLoveMakonnen' Uit de Kast.
bronnen: HoLeBi.info / Facebook.com – The Notorious B.I.G. / YouTube.com