zaterdag 1 juli 2017

Efteling · Symbolica · Paleis der Fantasie - 1 juli 2017 | Opening van Symbolica

De Efteling – Symbolica  →  Beleef de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica, een betoverend paleis waar de fantasie tot leven komt ‼  Ga samen op audiëntie bij de koning. Tovernar Pardoes zorgt ervoor dat élk bezoek verrassend en betoverend is. Dwaal af in de geheime gangen en magische vertrekken en val van de ene verbazing in de andere.
                                 
                                   
Facts & Figures  –  Symbolica wordt gekenmerkt door interactieve en verschillende routes, universele fantasiethema's en verwondering, waarmee een unieke beleving aan gasten van verschillende nationaliteiten en generaties wordt geboden. Bezoekers kiezen straks uit drie verschillende paleistours met interactieve elementen, welke allemaal zorgen voor een geheel eigen avontuur door het Paleis der Fantasie. Zo ontdekken gasten de magische, verborgen kamers van Symbolica.
                                                
      
                                               
The Making-of: Symbolica  –  In de zevende aflevering van de making-of zien we dat de shows worden geprogrammeerd zodat alle effecten in de attractie tot leven komen. Zo ook de bewoners van het Paleis der Fantasie. Verder schrijft O.J. Punctuel aan de koning dat hij er alle vertrouwen in heeft dat de paleisdeuren op 1 juli openen. Maar hij trekt wel met enige weemoed de deur van zijn tijdelijke verblijf achter zich dicht om zijn intrek te nemen in Symbolica.

Bekijk alle afleveringen van:  The Making-of: "Symbolica"

                                                                                     

bronnen: Efteling.com / Twitter.com – AD.nl / YouTube.com