maandag 26 juni 2017

Video | Mike en Zach zijn tweeling en allebei Gay. Zo kwamen ze daarachter ...

USA – 'Zakar Twins'    Mike & Zach Zakar wisten niet van elkaar dat ze allebei op jongens vielen ‼  Totdat ze per ongeluk met dezelfde jongen hadden afgesproken. In een video vertellen ze over deze bijzondere coming-out.

Mike & Zach Zakar hebben een eigen Youtube-kanaal, waarop ze regelmatig video's plaatsen over wat ze zoal meemaken  Ook hebben Mike & Zach Zakar een gezamenlijk Instagram-account met best wel suggestieve foto's.

Toen Mike & Zach Zakar nog op de middelbare school zaten, wisten Mike & Zach niet van elkaar dat ze allebei op jongens vielen. Ze verkeerden elk in hun eigen vriendenkring.
                                           
                                                   
                                                     
Date
Toen Zach een week ziek thuis zat, had Mike een 'date' met een jongen in de heren-wc's. Daar werden ze echter onderbroken door een jongen uit Zach's rugbyteam. Die zag Mike aan voor Zach, waarna zijn vrienden vroegen of Zach soms gay is.

Ingewikkeld ?!  Best wel  Helemaal toen bleek dat Zach enkele dagen eerder met dezelfde jongen had afgesproken  Dit was het moment dat ze erachter kwamen dat de andere helft van de tweeling ook gay was.

Moraal
De moraal van het verhaal: "Doe geen dingen in wc-hokjes op school – want dat is niet bepaald sjiek – zo besluiten de twee hun video"    

bronnen: Winq.nl / Facebook.com – Winq.nl / YouTube.com