maandag 10 april 2017

Songfestival | Dolly Bellefleur hertaalt lied van O'G3NE: "Stap Uit Je Schaduw"

Eurovisie Songfestival    Voor het vierde jaar op rij heeft 'Dolly Bellefleur' de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival hertaald. De versie van O'G3NE'Lights And Shadows' heet in de versie van Dolly Bellefleur'Stap Uit Je Schaduw'

Dolly Bellefleur betitelt haar hertaling als een 'boodschap van kracht en diversiteit': "Hiermee wil ik alle LHBTI's die nog worstelen met hun gevoelens 'een hart onder de riem steken'. Voel je je een buitenbeentje ?!  Zit je nu nog in het donker In de Kast ?!  Stap uit je schaduw  Mens durf te leven  Of je nu Homo, Hetero, Lesbisch, Transgender of Bi-seksueel bent ?!  We are family  Let's celebrate diversity"
                                     
                                              
                                             
Celebrate Diversity is ook de slogan van het Eurovisie Songfestival in Kiev. "Probeert Oekraïne hiermee alleen maar schone sier te maken in Europa" ?!, vraagt Dolly Bellefleur zich af. "Of zijn de wonderen de wereld nog niet uit en kan vanaf nu in Oekraïne en overal ter wereld 'diver- siteit' ook daadwerkelijk worden gevierd ?!  Kun je vanaf nu bijvoorbeeld ook in Nederland weer zonder gevaar 'Hand in Hand' met je geliefde over straat lopen ?!  Laat liefde regeren"

Hieronder de video van 'Stap Uit Je Schaduw'. Voor de gelegenheid vormt Dolly Bellefleur het gelegenheidstrio: "3DOUBLE DOLLY".
bronnen: Winq.nl / YouTube.com