zaterdag 15 april 2017

Een opvallende Game te koop | "Coming Out On Top" – Een Homo dating sim ‼

Game  →  Via 'Steam Greenlight' kan je nu een zeer 'opvallende game' downloaden. De game is al even uit, maar komt nu terug aan de oppervlakte. Coming Out On Top is een dating sim   Er verschenen in het verleden al heel wat dating sims, maar in deze game kruip je in de huid van een homoseksuele man genaamd 'Mark Matthews'. Een student die net ontdekt heeft dat hij homo is. Hij is van plan om alles goed te maken wat hij ooit gemist en zal dan ook kunnen daten met heel wat verschillende mannen.
                                                  
                                      
Iedereen is Homo
In de wereld van "Coming Out On Top" zijn alle mannen homo  Mark heeft dus heel wat keuzes om de liefde van zijn leven te vinden  Je kan tijdens de game maar liefst zes verschillende paden volgen en met 18 mannen daten.  De game is overigens echt een 18+ spel want deze bevat zelfs expliciete seksscènes.  Moest je interesse hebben dan kan je de gratis demo hier downloaden.  Moest dit je bevallen dan kan je de volle- dige game voor 14,99 euro kopen.

Er wordt behoorlijk wat gesproken over de game omdat een spel met homoseksuele man in de hoofdrol zeker niet alledaags is   Het is in ieder geval wel een leuk alternatief voor de homoseksuele gamer die iets anders zoekt dan de 'gewone' dating sim-games. Het spel zelf zou zelfs be- hoorlijk diepgaand en echt leuk zijn indien je fan bent van het genre.

Zie ook:  Homo dating sim op Steam Greenlight  /  Coming Out On Top | "A Gay Dating Sim Video Game by Obscurasoft"

bronnen: 1337.games / Twitter.com – Obscura / YouTube.com